LogoHjemmesidedesignTryksagerIlllustrationProdukt- og emballagedesignFlash

Tryksager


Da jeg begyndte i reklamebranchen for mere end 15 år siden, lød det på de store "kanoner" som om tryksagen var på tilbagetog. Her sidder vi 15 år senere, og tryksager har i dag lige så stor relevans som tidligere, på trods af alle mulighederne i de "nye" medier.

En tryksag kan også være mange ting, lige fra et visitkort eller et stykke brevpapir og til et katalog - eller gigantiske outdoor bannere. Heiberg Grafisk designer tryksager af alle slags og har et væld af lokale samarbejdspartnere som kan producere alt mellem himmel og jord.

Jeg har siden jeg startede selv fået lov at være med på design og opsætning af en række specialudgivelser i samarbejde med blandt andet First Purple (lækkert navn - lækker farve) og har også i perioder haft "udvidet" mit repertoire udi avisopsætningens kunst. Altsammen spændende og udfordrende opgaver, og altsammen et vidnesbyrd om at alt kan lade sig gøre.

Se nogle fremragende eksempler på gode tryksager herunder.

JEG

har mere end 15 års erfaring i branchen, herunder 7 på bureau i Esbjerg og Århus, og knap 9 år som selvstændig i Esbjerg. Det startede dog langt tidligere - nemlig helt tilbage i folkeskolen i Guldager (uden for Esbjerg) hvor jeg ofte sad og tuschede på alle overflader, der tog imod blækket.

MERE

Find Heiberg Grafisk på facebookCasper Heiberg på LinkedInFind vej...

KONTAKT

Casper Heiberg
Fanøgade 8
6700 Esbjerg

Tlf. 5353 4349
mail@casperheiberg.dk