LogoHjemmesidedesignTryksagerIlllustrationProdukt- og emballagedesignFlash

Hjemmesidedesign


Vi befinder os i en tid hvor hjemmesiden udvikler sig lynhurtigt, fra for få år siden at være kundens første møde med en virksomhed, samme tid med det var en kommunikationsplatform med kundekredsen.

Så gjorde de sociale medier sit indtog, og meget af kommunikationen mellem virksomhedog kunder foregår nu på steder som fx Facebook, og det er både godt og skidt for hjemmesiden, som nu kan være mindre "nyttig" - samme tid med det gør hjemmesiden "fri" til at fokusere på sit formål. Men det har også nødvendiggjort at man viser sin profil på netop de relevante sociale medier.

Behovene er vidt forskellige, men det er de færreste virksomheder der har behov for en stor og dyr CMS løsning, som ellers har været "standarden" i mange år. For når det kommer til stykket, så handler de fleste hjemmesider jo bare om at vise hvem man er.

Heiberg Grafisk er leveringsdygtig i alt fra omfattende webdesign, til Youtube-profiler til små visitkort-sider.


JEG

har mere end 15 års erfaring i branchen, herunder 7 på bureau i Esbjerg og Århus, og knap 9 år som selvstændig i Esbjerg. Det startede dog langt tidligere - nemlig helt tilbage i folkeskolen i Guldager (uden for Esbjerg) hvor jeg ofte sad og tuschede på alle overflader, der tog imod blækket.

MERE

Find Heiberg Grafisk på facebookCasper Heiberg på LinkedInFind vej...

KONTAKT

Casper Heiberg
Fanøgade 8
6700 Esbjerg

Tlf. 5353 4349
mail@casperheiberg.dk