LogoHjemmesidedesignTryksagerIlllustrationProdukt- og emballagedesignFlash

Flash?


Der er da ikke nogen der bruger flash mere! Eller dvs. det er der faktisk. Men grundet den teknologiske udvikling i forhold til smartphones og tablets, er der stort set ingen der benytter sig af det længere.

Menupunktet burde jo nok hedde "animation" i stedet. For værktøjerne er de samme, og for slutbrugeren er der ingen forskel at mærke overhovedet. I dag kodes animationer i HTML5 i stedet for flash. Det har givet nogle begrænsninger, men bestemt også en hel masse nye og spændende muligheder. Og med min egen visuelle tilgang - også til dette emne - er det hip som hap. Igen et mit fokus at levere et velfungerende produkt som ser godt ud, og som har gennemslagskraft.

Animationerne er oftest bannerreklamer til brug på diverse internetsites, en i stigende grad også til videoreklame rundt omkring i det "virkelige" liv, på fodboldstadions, i håndboldhallen, på banegårde og busser.

Facebook har også sat skub i animationerne på ny, både med muligheden for at slå videoer op som virksomhed, men også den kommende lancering af video - og dermed animation - både på profilbilleder og topbanner vil åbne op for en helt ny verden.

Referencer følger.
JEG

har mere end 15 års erfaring i branchen, herunder 7 på bureau i Esbjerg og Århus, og knap 9 år som selvstændig i Esbjerg. Det startede dog langt tidligere - nemlig helt tilbage i folkeskolen i Guldager (uden for Esbjerg) hvor jeg ofte sad og tuschede på alle overflader, der tog imod blækket.

MERE

Find Heiberg Grafisk på facebookCasper Heiberg på LinkedInFind vej...

KONTAKT

Casper Heiberg
Fanøgade 8
6700 Esbjerg

Tlf. 5353 4349
mail@casperheiberg.dk